AVIVA TORNA és GERINCJÓGA OKTATÁS

Era Jóga

Orsi

2018.szeptember

Szia Erika

 

Augusztus 31 elérkezett a nap hogy vilàgra jött a mi kis Lucánk :).

 

Még egyszer nagyon köszönjük hogy megismertetted velünk ezt a módszert mindenképp fogom a későbbiekben is használni még akkor is ha úgymond nincs ilyen fontos cél mint ami tavaly novemberben volt ;).

________________________________________________________________________________

2018.02.

Januàr 18 àn legnagyobb meglepetésünkre a kontroll vizsgàlaton a dokim 8 hetes 1 napos babàt mutatott nekem az UH vizsgàlatsoràn :)

Év eleje óta nagyon rosszul voltam a tornàt sem tudtam csinàlni :( de most màr tudom hogy miért.

Szetetnènk megköszönni még egyszer ugyanis a torna megtanulàsa utàn november végén sikerült a fogantatás és biztos vagyok benne hogy a torna nagyban hozzàjàrult a jelenlegi nagyon nagy örömünkhöz. 

_______________________________________________________________________________________________________________________________

2017.11..

Szia Erika

 

Vasárnap és hétfőn is ahogy csak bírtam csináltam a gyakorlatokat amiket mondtál, igyekeztem mindenre odafigyelni, .... ma reggel megjött a menstruációm nem akartam hinni a szememnek és sosem gondoltam volna hogy emiatt boldog leszek :D

Anikó
2018.10.
Anikónak azóta a második Babája is megszületett!!! :)

Megszületett Viktória Petra kislányunk; 3240 gr és 54 cm-rel.
Örömmel jelentem, hogy 2017 Március 23-án megszületett Szilvia Valéria 3350 g. és

55 cm-vel :)Anikó

2016 szeptember

Hosszú hiábavaló lombikozás után, szinte már le is mondtak Anikóék a babáról, mikor egy júniusi AVIVA gyakorló óra után természetes úton megfogant a második babája :) Most 12 hetes, egészséges.

Petra
2016 október
Másfél év tornázás után természetes úton megfogant és második babáját várja, a nyárra.

Anita

2016 május

Megvolt az első tiszta Avivás hónap, vagyis tegnap torna után megjött a menstruációm. Hónapok óta ez volt az első olyan hónap, amikor nem barnázással indult a menstruáció, hanem rögtön vérzéssel. Fantasztikus élmény, hogy nem kísérték a szokásos tünetek pl.fájdalmas mellfeszülés hangulatingadozás (a premenstruációs migrén most is jelentkezett, remélem, hogy idővel ez is enyhül). Meg kell még említenem, hogy tökéletes 28. napon jelentkezett a menses, ami szintén plusz pontot ad a tornának.
Kíváncsian várom a további hónapokat, remélem, hogy hamarosan babával is megajándékoz minket a tornacsoda


Kitti

2016 április

Eddig csak gyógyszerrel volt menstruációja, február óta tornázik és ez a második tiszta saját maga által elért mensi :)
"Képzeld ma megjött reggel!
44 napra ... hmm sztem majd itthon is elkezdem most már a tornát pluszba heti 2x, nem csak a pánik gyakszit fogom csinálni.
Huhuuuu és jó lesz ez!! :))))"


Kata

2015. február

A szorgalom meghozza a várt eredményt!

"A február 8-i betanítás óta 2 naponta tornáztam PCOS miatt.

február 18-án meg is jött a menstruációm. 28 napra, eddig nem volt ilyen! :) Nagyon boldog vagyok! Eddig mindig 35-40 naposak voltak a ciklusaim. Fogytam is. :)"


Ildikó

2014. december

Talán ennek a történetnek az időtávját hosszadalmasnak találjátok, de számomra ez is csak azt bizonyítja, hogy kitartónak kell lenni és a szorgalmas gyakorlás meghozza az eredményét.

"2011 szeptemberében voltam betanításon, azóta rendszeresen tornáztam otthon.
Most 21 hetes várandós vagyok"


Gabi

2014. december

Gabi 2014-ben sajátította el a módszert. Inzulin rezisztensként, hashártya gyulladással kezdett neki a gyakorlásnak. Étrendjét folyamatosan kontrollálva és a torna segítségével várandós lett. Januárban született meg kisfia.


Erika

2014. november

Erika 2012-ben végezte a tanfolyamot. Akkor az egészségvédelem volt a fő célja. Később már a várandósságra való felkészülés lett a fő cél. Tornával és mentális felkészüléssel (autogén tréning) sikerült megfogannia.Többször járt gyakorló órára. Idén májusban született első gyermeke, Bence.


Kigna

2014. július

Kinga januárban sajátította el a módszert. Komplex tünetegyüttese volt, aminek részét képezte a PCOs is. Tovább súlyosbította a helyzetét a nehéz lelki szituáció, krízis amiben volt. Nem sokkal a tanfolyam után már tájékoztatott a torna azonnali pozitív hatásáról

És láss csodát, ugye a tanfolyamon (pénteki nap) csak egy picikét tornázunk, csak kipróbáljuk a gyakorlatokat és a következő kedden, MEG JÖTT A MENSTRUÁCIÓM egy év után.

Most azonban egy hosszabb levélben írta meg, a hosszútávú előnyöket, amiket a módszer nyújt.

"Amikor megvolt a vérzésem éppen és tornáztam, először féltem mert régen ilyenkor nekem nagyon rossz volt még az ágyból is kikelni, meg mozogni, nemhogy tornázni, de aztán a torna végére megtapasztaltam, hogy szinte teljesen lecsökkentette a vérzést, a görcsök megszűntek, a kedélyem víg lett!"

"volt olyan, hogy élni sem volt kedvem és este volt tornára időpontom. Nem is akartam elmenni, de mivel annyi sokat adott már ilyen rövid idő alatt nem mondtam le. Elmentem és valami fantasztikus, teljesen kivirultam mintha szerelmes lettem volna hirtelen, minden csodálatos lett, teljesen rendbe rakta a hormonháztartásom, ami azt is megtanította nekem, hogy mennyire tudjuk befolyásolni a kedvünket is."


Adrienn

2014. június

Adrienn 2013 nyarán sajátította el a módszert. Akkor már egy éve próbálkoztak a teherbeeséssel sikertelenül. Az egyedüli eltérés a magas prolaktin szint volt. Nem rég az alábbi sorokat írta:

"Még tavaly nyáron voltam betanításon, s bár a gyakorló órákra nem tudtam járni, de itthon azért tornázgattam. A torna és az étrend átalakítása meg is hozta a gyümölcsét, ugyanis babát várok:)"


Teri

2014. március

Egy olyan sikertörténet, amit a rendszeres gyakorlás hozott meg.

"még a december eleji betanításon voltam, és szeretném elújságolni, hogy hála az égnek a várandósság 6. hetében vagyok!!! Biztos vagyok benne, hogy a torna is sokat segített!"